Sava renkaatAlliance logoGoodyearMichelinKormoranBridgestoneBandag

Maksutavat

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

MR-Myynti Oy (Y: 2777590-6)

Hallamäentie 3, 37800 Akaa

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Ville Käpylä

Puhelin +358 44 973 7379

Sähköposti ville.kapyla at gumifa.com



REKISTERIN NIMI



MR-Myynti Oy:n asiakasrekisteri



REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE



Henkilö on rekisteröitynyt MR-Myynti Oy:n asiakkaaksi tai ostanut tavaraa MR-Myynti Oy:ltä suoraan tai verkkokaupasta Mustastore.com tai osallistuu MR-Myynti Oy:n järjestämään tilaisuuteen tai arvontaan.



REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS



Rekisterin käyttötarkoitus on MR-Myynti Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää MR-Myynti Oy:n toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.



Rekisterin tietoja voidaan käyttää MR-Myynti Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. MR-Myynti Oy saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan MR-Myynti Oy:n asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.



MR-Myynti Oy:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä MR-Myynti Oy:n asiakaspalveluun, joko puhelimitse, tai sähköpostitse info@mustastore.com tai rekisterinhoitajalle.



REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT



Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Henkilön etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Postiosoite

Puhelinnumero

Tiedot käsitellyistä tilauksista

Tilausten Postin seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS



Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan MR-Myynti Oy:n käytössä, paitsi MR-Myynti Oy:n käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta MR-Myynti Oy:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole MR-Myynti Oy:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.



Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.



REKISTERIN SUOJAUS



Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää MR-Myynti Oy:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee MR-Myynti Oy salasanasuojatulla palvelimella.